Producten: de basis

Bloemkool en Broccoli

 

Het zal u niet ontgaan zijn: onze core-business bestaat uit het telen van bloemkool.

Wij leveren grote hoeveelheden kwaliteitsbloemkool in verschillende maten en variaties. Zo teelt Westfresh kleinere (de zogenoemde ‘achten’en ‘tienen’) en grotere bloemkolen (de meest gegeten ‘zessen’). En we verbouwen niet alleen witte bloemkool, maar ook de steeds populairder wordende groene en paarse variant. Daarbij is ook de romanesco een smaakvolle en oogstrelende bloemkool die via ons de weg vindt naar supermarkt en restaurant.

Waar de tijdloze gekookte witte bloemkool een eindeloze geschiedenis heeft als klassieker bij de consument -wie is er niet groot geworden met aardappels, bloemkool en een bal gehakt?-, zo winnen hedendaagse gerechten en variaties -van bloemkoolsoep via een Indianse bloemkoolcurry tot gestoomde romanesco met tagiatelle en zalm- terrein in de Nederlandse keuken. Wij zijn er trots op deze rijke smaakmaker op de markt te brengen!

Na bloemkool is broccoli ons meest geteelde product. Deze groene vitaminebom leveren wij zowel ingesealed als onverpakt en altijd knispervers van het land naar de klant. Zo blijven de bijzondere kwaliteiten optimaal in tact en bezorgen wij onze klanten een gezonde dosis vitaminen, ijzer en anti-oxidanten. En dat alles in een smakelijke verpakking.

Vol van vitaminen en smaak:
broccoli
De klassieker:
witte bloemkool
Beauty onder de bloemkool:
Romanesco
Helemaal hip:
paarse bloemkool