Verkoop

The Greenery

 

Alle producten die worden geteeld door Westfresh, worden in de markt afgezet door The Greenery. Via het handelscentrum in Zwaagdijk en de hoofdvestiging in Barendrecht is The Greenery verantwoordelijk voor de verkoop en marketing van het aanbod van de telers van Westfresh.

The Greenery doet dit voor nog honderden andere agrariërs en is daarmee één van de grootste Europese partijen in de levering van vers naar retail, industrie en catering.

Dit maakt The Greenery een ervaren en gedegen handelspartner voor zowel telers als inkopende partijen. The Greenery vergemakkelijkt als tussenpartij het afzetten en inkopen van groenten en fruit en het efficiënt beheren en sturen van het aanbod.

The Greenery draagt bij aan tal van essentiële processen in het stroomlijnen van aanbod en afname. Van een heldere communicatie naar bedrijf en consument tot een realistische prijsvoering, en van het meedenken over logistieke oplossingen tot het optimaliseren van de afzet; The Greenery is op al deze vlakken de centrale organisatie die zorgt dat producten van Westfresh uiteindelijk op het bord van tevreden consumenten belanden.